Wednesday, August 17, 2011

[Dear, OYIE]

farihah..farihah...(antonasi arwis)
ye..nme die farihah...
pggil oyie...
mle2 knl dlu mmg salute la kt datuk die,blh petik nme style riban-riban ni..hihi
btw, utk penulisan kali ini, ak ingin mnyatakan sekalung pehargaan buat die!!
yela...xsangka ade yg mghargai kewujudan ak sebgtu rupa..sunguh teharu ape yg tlh die buat ini...(haptuii!!..hahahah)
tp beb...ak kdg2 takut ak ni alpa...mne tau someday nnt ak xmcm skg..xsememeh lg..(wakakakka)..time tu kwn ntah ke mne...sunguh takut kehilangan kwn2 sepergelakkan mcm die ni...
doakan ak ni xsombong,xbelepo bia pun bru kije 3bulan...(sempat lg..hahahahha)
di kesempatan ini jge...ahhh..dh la!!
abes dah...tu je la oyie...hihi
p/s:idup yes kak'!!!!

Tuesday, August 9, 2011

[Aku Perasan]

hahahahha...
mmg sah ak perasan!!
ak ske bce blik entries ak...
wakakakkaka.,,,
tu ok la lg...ni ble ak bce,ak sengih sorg2..pasan sgt ase mcm bnde2 yg ak tulis ni best je...
mcm menarik, mcm sgt bebakat menulis point2 yg mntap n yg pnting skali ak sengih2 lg sbb tekenang kisah2 dlu...
*wakakkakakakka

[i'm being stalked...by a dog]

walaweh...ini dialog citer "confession of a shopaholic"...mne x nye,ari2 ak tgk citer ni smpi tetdo...tgk tu kre ok la...ini tgk mcm xpnh tgk...adoi...berat2..
tp xtau la..ble tgk citer tu, ase jauh di bwk ke dlm citer...klu la ia real..hahhahaha..real life ak..wahahhahah..(bgga ni..perasan...berangan..)
tp bak kate arwah mak ak la..."'kalau' ni ayt syaitan"..sbb syaitan je mnghasut org dgn kalau2 ni..supaya org tu hnyut,lalai,n xberubah atau berusaha utk capai kalau die tu..kre tau ckp je..
tp ak ase ak ni jnis tau ckp je...bnde 1 habuk pun xjd ak buat...ak buat, buat...tp mostly seme nye separuh jln...kdg2 xsmpi separuh pun..wakakaka..n ble due date, ble tesangkut just pk alasan2 yg blh nk cover ak..
gle teruk nye pangai ak ni...
adoi..
"you are trout."
p/s: ade anjing dkt line umh ak ni...n dlu 1st ak lalu tepi umh die,die menyalak dgn tbe2..tkjut riban-riban ak..mmg nk kua dh jntung..pstu,2nd time, die xdh..just pndg n die tau ak baik kot..hahhaha..(pdhal anjing tu dh knl ak..atleast dh biase dgn bau ak..hahhaa)..(tp mcm mne la bau ak di kalangan binatang2 eh..mcm mne dorg blh thn dgn mcm2 bau kt dunia ni...hebat2 ciptaan ALLAH..subhanallah..)

 

Terkulai-kulai meringkuk~ Published @ 2014 by Ipietoon