Friday, April 12, 2013

[Giveaway~]

hai kawan-kawan...lama sudah saya tidak mengemas kini blog ini...hari ini tiba-tiba rajin dan bertenaga untuk log in.. hihi.. so, dikesempatan ini aku nak promote 1 page kt Facebook ni...dia ada buat giveaway contest..so..kawan-kawan boleh la try join...mungkin tuah anda nampak di kaki, bukan di Hang Tuah sahaja dan dapatlah dikau hadiah yang menarik kata kau...hihi...aku ni payah nak join contest2 ni..tapi sebab cara nya mudah, aku bantai aje la...hihi...
 
Cara 1: Like Facebook page itu di sini.
Cara 2: Just sharing giveaway contest's picture yang page tu post.
 
Gambar tu ala-ala macam ini:
 
 
 
Then, tunggu la page tu contact kita kan...
 
 
 

Terkulai-kulai meringkuk~ Published @ 2014 by Ipietoon