Wednesday, December 3, 2014

[Selingan]

Isnin aku pakai dress..

Ciri-ciri: 
ada tali di pinggang.

Cara-cara:
 kita boleh ikat ke belakang atau ke depan bergantung berapa ketat kita nak..

Aku pakai: 
aku ikat ke depan sebab konon-konon nak cover perut.

Kejadian: 
1) aku lalu tepi office mate lelaki, dia tanya, "weh..ko ni nak bersilat ke apa?" 
2) ada office mate lelaki jugak panggil, "weh bro.. yang sso tu bla bla bla"

Olahan cerita: 
weh..hellooo..aku pakai dress weh..betapa ayu walau 4 panel je..dia tetap ade kekembangan sedikit..boleh disebabkan tali tu aku nampak macam nak bersilat macam ala-ala pakai baju taek wan do.. hahaha.. boleh pulak depa panggil aku "bro"? wallaaaweeehhhh..

Motif: 
motif aku kat sini nak kabonya yang se dress mana aku pakai kejantanan, keganasan itu jua yg muncul menolak segala keayuaan..  Mula-mula aku tak da niat pun nak menulis hari ni (rabu), tp disebabkan ada rakan sekerja perempuan pulak tegur aku hari ni.. "weh..rocker pakai tudung pink..rasa lain..hahaha"..

Yaaa..memang aku pakai tudung pink hari ni..dan sebelum-sebelum ni pun..
uwaaaa..
aku nak ayuuu..hahahhaah.. 

*aku baru kat sini, secara logik kalau member lama yg aku kenal kabo aku ganas rasa cam tak rasa sangat..ni muka-muka baru pun kabo kau rockers dan pelbagai, memang menyerlah betul keganasan aku..hahhahahahhaha
 

Terkulai-kulai meringkuk~ Published @ 2014 by Ipietoon