Sunday, October 9, 2016

[Let discovering 'Makan' Time]

Kasi teaser sket...
Kali ni nak habaq yang 
Chefkhaikitchens' sudah kembali beroperasi..
Lokasi strategik tempat tumpuan orang ramai dan nak parking senang..berlambak habaq hang! Pilih jah mana nak park!
Berhadapan pasar tani bandar jengka. 
Esok (10/10/2016) mula beroperasi..
Menjual makanan masakan western dan italiano yang diselenggara oleh 100% tenaga anak watan!!

Nahhh..
Kita kasi gambaq menu!
Tengok la harga nya!! Mampu milik!!





[28 Years Old]

Hi..how old am i?
28!!

Oh maiii..
Udah ketuaan dakuuu..
Tidak ku sangka in..
Hari tu baru je rasa masuk tahun baru..
Ni dah masuk tahun baru hijrah dah pun..

Bagaimana masa terbang...
Tahun ni lain macam sket hadiah beday..
Ya la..tahun ni kiranya celebrate dengan laki dah lah..
Tapi..
Takda la nak celebrate mana pun..
Kami dikejutkan dengan bleeding..
Rentetan itu, pi check, heartbeat dah takda.. Perkembangan pun takda, tidak seperti sepatutnya..
So, dalam masa terdekat, dia akan keluo secara semulajadi la..

Ini pengalaman pertama dalam hidup aku..pengalaman pertama mengandung 3 bulan +-.. Pengalaman pertama buat buku pink.. Pengalaman pertama menghadapi prosedur atau proses keguguran.. Pengalaman merasa kena seluk, contraction, berpantang awal dari waktu sepatutnya..Juga pengalaman pertama menjadi tabah dengan secara automatiknya..

Terima kasih kepada keluarga, rakan taulan yang banyak memberi nasihat, tunjuk ajar, kata kata semangat serta support aku dengan apa jua cara..

Insyaallah.. Ada hikmah di sebalik segala sesuatu yang berlaku.. 

[Hello belog]

Kabare?
Hoho..
Udah lama tidak menyinggah di sini..
Asyik sibuk sahaja di sinun..
Hehehehe

Ok..
Antara update tentang aku ialah:
1) aku jadi dropship product nurraysa
2) aku dah join fan club #ayuheart
3) aku masih kerja tempat yang sama
4) aku baru ni peknen 3 bulan, sekarang tak lagi..

Sekian update dari aku..hehehehe

 

Terkulai-kulai meringkuk~ Published @ 2014 by Ipietoon