Sunday, October 9, 2016

[28 Years Old]

Hi..how old am i?
28!!

Oh maiii..
Udah ketuaan dakuuu..
Tidak ku sangka in..
Hari tu baru je rasa masuk tahun baru..
Ni dah masuk tahun baru hijrah dah pun..

Bagaimana masa terbang...
Tahun ni lain macam sket hadiah beday..
Ya la..tahun ni kiranya celebrate dengan laki dah lah..
Tapi..
Takda la nak celebrate mana pun..
Kami dikejutkan dengan bleeding..
Rentetan itu, pi check, heartbeat dah takda.. Perkembangan pun takda, tidak seperti sepatutnya..
So, dalam masa terdekat, dia akan keluo secara semulajadi la..

Ini pengalaman pertama dalam hidup aku..pengalaman pertama mengandung 3 bulan +-.. Pengalaman pertama buat buku pink.. Pengalaman pertama menghadapi prosedur atau proses keguguran.. Pengalaman merasa kena seluk, contraction, berpantang awal dari waktu sepatutnya..Juga pengalaman pertama menjadi tabah dengan secara automatiknya..

Terima kasih kepada keluarga, rakan taulan yang banyak memberi nasihat, tunjuk ajar, kata kata semangat serta support aku dengan apa jua cara..

Insyaallah.. Ada hikmah di sebalik segala sesuatu yang berlaku.. 

0 comments:

Post a Comment

 

Terkulai-kulai meringkuk~ Published @ 2014 by Ipietoon