Tuesday, February 23, 2016

[Mat Akil]

Bismillah..
Aku tak kuat..
Memang tak tenang..
Akak aku cakap dalam whatsapp group..
Hari ni ayah aku sakit dada..
Lebih kurang 3 kali sepanjang hari..
Mata kelabu..
Tak keluar rumah pun hari ni..
Sebab rasa tak larat..
Memang doctor syak jantung dah lemah..
Dia pam tak kuat seperti dulu disebabkan faktor usia..
Yela..
Tahun ni bapak dah 70..

Semalam dia ada call aku..tapi line takda ke apa masuk voicemail..
Aku pun call balik..
Borak la kejap..
Dia tanya aku bila balik..
Aku pun citer la plan balik aku bila..
Pum pam pum pam..
Dia dah nak tido dah time tu..
So, dah la berborak..

Tula,dengar pada suara semalam,
Macam ok je..
Tapi bila dapat khabar hari ni,
Serius,
Tak tenang rasa..



*kawan-kawan,doakan kesihatan ayah aku ya.. Seterusnya aku tak boleh bayang dah..

1 comments:

FaRMuN said...

semoga bapak kau sentiasa sihat...Aminn

Post a Comment

 

Terkulai-kulai meringkuk~ Published @ 2014 by Ipietoon